top of page
Image by Burst

Aan de slag met iFLAG?

Contacteer ons of boek online een afspraak voor een demo:

Aan de slag in 3 stappen

Als wantoestanden bij organisaties aan het licht komen, is het kwaad meestal al geschied. Ze worden vaak wel intern gemeld, maar net zo vaak wordt er niets mee gedaan. En een plek waar mensen misstanden kunnen melden, is er nauwelijks.

iFLAG biedt de oplossing. Met deze tool kunnen uw medewerkers anoniem of vertrouwelijk hun stem laten horen en ernstige zaken aan de kaak stellen. Zo kunt u op tijd reageren en schade aan het belang van uw organisatie voorkomen.

Aan de slag in 3 stappen

In een eerste stap geven wij een demo van de tool. In een tweede stap personaliseren wij de tool voor uw organisatie (logo, teksten, contactgegevens, tussenschermen...). Tenlsotte delen wij met u een vademecum met praktisch advies over rollen en verantwoordelijkheden, communicatie, en het opvolgen van meldingen.

Kostprijs

iFLAG is een vereniging zonder winstoogmerk. Daarom biedt iFLAG haar tool aan aan de kostprijs voor de ontwikkeling, hosting en continue verbetering van de tool.

Daarom kiest u voor iFLAG

Kurbsky_SymbolWhite.png

Eén kanaal, meerdere functionaliteiten


iFLAG brengt het melden van misstanden samen op één overzichtelijk kanaal, of het nu welzijn op het werk of klokkenluiden betreft.

Kurbsky_SymbolWhite.png

Flexibele tooling


iFLAG is een flexibele tool die volledig anonieme meldingen en communicatie toelaat, beschikt over een case management systeem, en eenvoudig moduleerbaar is op basis van uw noden.

Kurbsky_SymbolWhite.png

Eenvoudig en overzichtelijk


iFLAG is zó eenvoudig in het gebruik dat medewerkers en externe
partijen veel gemakkelijker misstanden kunnen én zullen melden.

Kurbsky_SymbolWhite.png

In lijn met de Europese richtlijn


Per december 2021 is het voor veel organisaties verplicht een kanaal aan te bieden waarop misstanden
gemeld kunnen worden. Met iFLAG respecteert u direct deze richtlijn.


 

bottom of page